Eksperti britanik i energjisë: Shqipëria do të përfitojë nga Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP)

Gjenevë, 10 Shtator 2014 – Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP), i cili do të transportojë gaz nga Gjiri Kaspik përmes Turqisë, Greqisë dhe Shqipërisë para se të mbërrinte në brigjet e Italisë jugore, do të jetë një investim i mirë për Shqipërinë dhe ekonominë ë saj, thotë eksperti i energjisë nga Mbretëria e Bashkuar dhe instruktor në … More Eksperti britanik i energjisë: Shqipëria do të përfitojë nga Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP)

UK energy expert: Albania will benefit from the construction of the Trans Adriatic Pipeline (TAP)

Geneva, September 10, 2014 – The Trans Adriatic Pipeline (TAP), which will transport gas from the Caspian Basin through Turkey, Greece and Albania before reaching the coast of Southern Italy, will be a good investment for Albania and its economy, says the UK energy expert and tutor at the prestigious Oxford University, Dr. Gareth Winrow, in an interview … More UK energy expert: Albania will benefit from the construction of the Trans Adriatic Pipeline (TAP)