Ex Tempore 2017

Great evening with the United Nations Society of Writers (UNSW) in Geneva during the 21st Ex Tempore salon. In total, there were 17 readers among the 57 participants representing  UN, UNHCR, OHCHR, ILO, ITU, WIPO, UNDP, UNCTAD. There were readings  in French, English, Spanish, Albanian and Norwegian. I used the occasion to read Naim Frasheri’s poem “Bagëti … More Ex Tempore 2017

Promotion de la poésie albanaise et norvégienne à Genève: Bienvenue à la 20e soirée annuelle d’Ex Tempore!

Promotion de la poésie albanaise et norvégienne à Genève: Bienvenue à la 20e soirée annuelle d’Ex Tempore! Publié par : Blerim Mustafa, le 14 février 2016 (Arbanon Blog) Après être arrivé à Genève en 2010, je ressentais le besoin de renouer avec mon pays de naissance, la Norvège, et mes racines albanaises. Je me souviens avoir été … More Promotion de la poésie albanaise et norvégienne à Genève: Bienvenue à la 20e soirée annuelle d’Ex Tempore!

Promotion of Albanian and Norwegian poetry in Geneva: Welcome to the 20th Ex Tempore soirée!

Posted by: Blerim Mustafa on January 23, 2016 (Arbanon Blog) After arriving in Geneva in 2010, I felt there was a need to reconnect with my country of birth, Norway, and Albanian roots. I remember being invited to the 18th Ex Tempore soirée hosted by the United Nations (UN) Society of Writers at the home … More Promotion of Albanian and Norwegian poetry in Geneva: Welcome to the 20th Ex Tempore soirée!

Promovimi i poezisë shqiptare dhe norvegjeze në Gjenevë: Mirë se vini në Ex Tempore 2016!

Postuar nga: Blerim Mustafa më 23 janar, 2016 (Arbanon blog) Pas mbërritjes sime në Gjenevë në vitin 2010 për arsye akademike, ndjeva një deshirë të rilidhen me vendlindjen time, Norvegjinë dhe prejardhjen time shqiptare. Mbaj mend kur isha i ftuar në mbremjen Ex Tempore 2014, e organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve të Kombeve të Bashkuara … More Promovimi i poezisë shqiptare dhe norvegjeze në Gjenevë: Mirë se vini në Ex Tempore 2016!

Promosjon av albansk og norsk poesi i Geneve: Velkommen til Ex Tempore 2016!

Skrevet av: Blerim Mustafa 23. januar 2016 (Arbanon Blog) Etter min ankomst i Geneve i 2010, følte jeg et behov for å komme i kontakt med mitt fødeland Norge og min albanske familiebakgrunn. Jeg husker dagen hvor jeg ble invitert til Ex Tempore 2014 arrangementet arrangert av United Nations (UN) Society of Writers, hjemme hos … More Promosjon av albansk og norsk poesi i Geneve: Velkommen til Ex Tempore 2016!