Promotion of Albanian and Norwegian poetry in Geneva: Welcome to the 20th Ex Tempore soirée!

Posted by: Blerim Mustafa on January 23, 2016 (Arbanon Blog) After arriving in Geneva in 2010, I felt there was a need to reconnect with my country of birth, Norway, and Albanian roots. I remember being invited to the 18th Ex Tempore soirée hosted by the United Nations (UN) Society of Writers at the home … More Promotion of Albanian and Norwegian poetry in Geneva: Welcome to the 20th Ex Tempore soirée!

Promovimi i poezisë shqiptare dhe norvegjeze në Gjenevë: Mirë se vini në Ex Tempore 2016!

Postuar nga: Blerim Mustafa më 23 janar, 2016 (Arbanon blog) Pas mbërritjes sime në Gjenevë në vitin 2010 për arsye akademike, ndjeva një deshirë të rilidhen me vendlindjen time, Norvegjinë dhe prejardhjen time shqiptare. Mbaj mend kur isha i ftuar në mbremjen Ex Tempore 2014, e organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve të Kombeve të Bashkuara … More Promovimi i poezisë shqiptare dhe norvegjeze në Gjenevë: Mirë se vini në Ex Tempore 2016!

Promosjon av albansk og norsk poesi i Geneve: Velkommen til Ex Tempore 2016!

Skrevet av: Blerim Mustafa 23. januar 2016 (Arbanon Blog) Etter min ankomst i Geneve i 2010, følte jeg et behov for å komme i kontakt med mitt fødeland Norge og min albanske familiebakgrunn. Jeg husker dagen hvor jeg ble invitert til Ex Tempore 2014 arrangementet arrangert av United Nations (UN) Society of Writers, hjemme hos … More Promosjon av albansk og norsk poesi i Geneve: Velkommen til Ex Tempore 2016!

Invitation: La Société des écrivains des Nations Unies/ the UN Society of Writers

On Friday 22 January 2016, the UN Society of Writers will hold the 2oth Ex Tempore literary event, where talented UN staff are invited to present their literary contributions in their respective languages. As announced January 2015, I am grateful to inform that the UN Society of Writers have decided to publish the Albanians poems, that I … More Invitation: La Société des écrivains des Nations Unies/ the UN Society of Writers