IDMC: Dialogu Serbi-Kosovë një mundësi e mirë për riatdhesimin e të zhvendosurve

refuuuBisedimet mes Beogradit dhe Prishtinës duhet të marrë në konsideratë çështjet e pazgjidhura në lidhje me personat e zhvendosur me qëllim të përmirësimit të marrëdhënieve ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s